Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

KoυΑRTέτο





Ήταν Τετάρτη μεσημέρι που χτύπησε το τηλέφωνο.
-         Να περάσω να σε πάρω κατά της 6 : 30 ? , ήταν η Βασιλική, αγαπημένη φίλη.
-         Φυσικά , της είπα.

Πέρασε η ώρα, ετοιμάστηκα, έχοντας στο μυαλό μου ότι θα πάμε για καφεδάκι. Αυτό που ακολούθησε ούτε το φανταζόμουνα. Γνώριζα ότι την Τετάρτη η Βασιλική έπαιζε μουσική με το γκρουπ που είναι μέλος αλλά ειλικρινά δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου, το είχα ξεχάσει τελείως. Όταν φτάσαμε και άνοιξε το πορτμπαγκάζ  και είδα το βιολί, τότε θυμήθηκα. 




ΚουΑRΤτετο

Το γκρουπ αποτελείτε από τέσσερα άτομα, από τέσσερις υπέροχους μουσικούς, που δίνουν την ψυχή τους σε αυτό που κάνουν. Όλοι γνωρίζουμε ότι αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις απλά δεν θα γίνεις ποτέ καλός. Στο κουαρτέτο όμως δεν είναι έτσι. Τους βλέπω να κινούνται ανάμεσα στον κόσμο, να χαιρετάνε και να ευχαριστούν όσους ήρθαν, ευγενικές ψυχές. Κάτι μαγικό έγινε όμως όταν πιάσανε τα όργανα τους και αρχίσανε να παίζουν τις υπέροχες μουσικές. Άλλαξαν τα πρόσωπα τους, φωτίστηκαν, γαλήνεψαν. Και εκείνη την στιγμή κατάλαβα πόσο πολύ αγαπάνε αυτό που κάνουν. Ότι εκτός από τις νότες που γέμισαν τον χώρο περιπλανιόντουσαν και οι ψυχές τους μέσα σε αυτόν. 




Βασίλης Δρογκάρης : ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ
Κώστας Παπακωστόπουλος :ΚΙΘΑΡΑ
Βασιλική Μαζαράκη : ΒΙΟΛΙ
Θανάσης Σοφράς : ΚΟΝΤΡΑ ΜΠΑΣΟ 










Ο Βασίλης 


 Ο Κώστας 


Η Βασιλική 


Ο Θανάσης 


Και φυσικά το fan club, εμείς...


Το μαγαζί γεμάτο.



Όλα αυτά τα όμορφα γίνανε σε ένα από τα πιο υπέροχα στέκια της Αθήνας. Στο Αερόστατο. Νομίζω όλοι θα το ξέρετε, και όσοι δεν έχετε πάει θα το έχετε ακούσει.
Είναι ένας χώρος ζεστός, όμορφα διακοσμημένος, ένας χώρος που νιώθεις λίγο σαν το σπίτι σου, με μεγάλη ποικιλία κρασιών και ποτών και φυσικά ιδανικός και για πρωινό καφεδάκι.



Το Αερόστατο βρίσκεται Πτολεμαίων 4 στην Αθήνα και αυτή είναι η σελίδα τους στο Facebook

https://www.facebook.com/CafeAerostato/?fref=ts 

        Ήταν τόσο όμορφα, περάσαμε όλοι υπέροχα.

Το ΚουΑRTετο θα το βρείτε το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, και ώρα 9:30, στον ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24 – Αθήνα.
Σας συμβουλεύω να πάτε και θα με θυμηθείτε. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου