Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

My inspiration board Autumn - Winter



Yesterday i create my new inspiration board. It has lot of different things for me to be inspired for all the cold days that will come. Finally i kept some things from my summer board. And i left space for other findings and memories that will come up.

enjoy!!!

First i collected my treasures.




My inspiration board








welcome Autumn !!!

see you soon.

inspiration board - end for the Summer




I am creating my new inspiration board for Autumn and Winter. But I just realized that I haven’t showed you my summer inspiration board.
I am thinking to keep some things but I am not sure yet. Ill see.
If I finished it tonight ill make another post to show you what I created.


gift from a freind


this reminds me my best friend. she is a dancer

an old gift from someone that i love a lot

from my reiki teacher
a gift card
yin yang
from the same person tha gave me the yellow note


bye bye summer!!!

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Συναυλία Imam Baildi στο Ηρώδειο.





Χθες 28/9 η ένωση Μαζί για τι παιδί οργάνωσε συναυλία στο θέατρο Ηρώδου Αττικού (Ηρώδειο ) με συμμετέχοντες τους Imam Baildi, και με ειδική συμμετοχή την Δήμητρα Γαλάνη και τους Carte Postale.
Το Μαζί για το παιδί διοργανώνει τέτοιες συναυλίες εδώ και πολλά χρόνια. Όλα τα έσοδα πάνε φυσικά στην ένωση.
Τα τελευταία τρία χρόνια πάω και εγώ. Και κάθε φορά είναι υπέροχα. Καταρχήν λατρεύω το Ηρώδειο. Θεωρώ ότι η ενέργεια του και η ακουστική του μπορούν να κάνουν κάθε συναυλία υπέροχη.


Εύχομαι κάθε χρόνο να μαζεύει και περισσότερο κόσμο γιατί είναι για καλό σκοπό. Ανυπομονώ και την επόμενη συναυλία που θα έρθει τον επόμενο Σεπτέμβριο. 








Carte Postale

Δέσποινα Γκοτσοπούλου ( φωνή, κιθάρα )
Αντώνης Σπάθης ( κιθάρα, πιάνο, γιουκαλίλι, παιδικό πιάνο )
Γεράσιμος  Ασπρομάλλης ( κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, κιθάρα )
Κώστας Νικολόπουλος (ακορντεόν )
Ιάσωνας Βάκρινος ( τρομπέτα )
Γιώργος Νικολόπουλος ( τύμπανα )





Imam Baildi
το συγκρότημα ήταν ιδέα του Ορέστη και Λύσανδρου Φαληρέα
Τραγουδάει  η Ρένα Μόρφη, και ο MC Yinka 






Ε!!!!!!! για την Δήμητρα Γαλάνη τι να πω. Την ξέρετε όλοι.

Αυτό είναι απο τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια 


ευχαριστούμε την ένωση Μαζί για το παιδί. Άλλωστε τα παιδιά είναι ότι πιο

σημαντικό έχουμε σε αυτό τον πλανήτη. Ας κάνουμε κάτι για αυτά. Για το μέλλον μας, για το μέλλον τους, για το μέλλον της γης. 




Τα ξανα λέμε σύντομα αγαπημένοι μου!!!!!

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Heart garland - How to



hello friends!!!!!!!!!!! i love garlands, thats why i decided to make this video. How to make a heart garland. Hope you enjoy it. Thanks for watching and dont forget to subscribe. bb :)

here is the video. How to make it.















Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Cloud Atlas


Cloud Atlas μία ταινία που αγαπώ πολύ.

Αν δεν την έχετε δει σας συνιστώ να την δείτε.
Κάποια λόγια από την ταινία.




Οι ζωές μας δεν μας ανήκουν. Από την μήτρα μέχρι το θάνατο μας, είμαστε δεμένοι με τους άλλους.

 Στο παρελθόν και στο μέλλον.

Και με κάθε έγκλημα και κάθε καλοσύνη γεννάμε το μέλλον μας.


Πρέπει να κάνετε αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε.


Μόνο αυτοί που δεν είναι ελεύθεροι ξέρουν τι σημαίνει ελευθερία.


Το κενό ανάμεσα στους ανθρώπους είναι μια αυταπάτη.


Μπορείς να έχεις εξουσία πάνω στους ανθρώπους αρκεί να τους δίνεις κάτι.
Αν πάρεις από κάποιον τα πάντα δεν θα είναι ποτέ υπό τον έλεγχο σου.
                                                             Αλεξάντερ Σολτζερνίτζεν



Η αλήθεια είναι μοναδική
Οι διαφορετικές εκδοχές είναι απλά αναλήθειες.


Δεν θα υποκύψω σε καμία εγκληματική βία.


Σε αυτό το σημείο της ζωής μου, το μόνο που ξέρω είναι ότι
Αυτός ο κόσμος κινείται από τις ίδιες αόρατες δυνάμεις που αλλάζουν την ψυχή μας.


-         ποιος οδήγησε την πτώση?
-         Θέλεις την αλήθεια? Οι προγονοί μας.
-         Αυτά είναι ανοησίες. Οι πρόγονοι μας ήταν έξυπνη. Θεράπευσαν αρρώστιες, έκαναν θαύματα… ταξίδεψαν στον ουρανό.
-         Πράγματι, αλλά έκαναν και κάτι άλλο, έφεραν πείνα στην καρδιά τους και ξεπέρασε την εξυπνάδα τους.
-         Πείνα? Για τι?
-         Πείνα για περισσότερα.



Η πίστη, όπως ο φόβος ή η αγάπη είναι μια δύναμη για κατανόηση, όπως καταλαβαίνουμε τη θεωρία της σχετικότητας και τις αρχές της αβεβαιότητας.
Φαινόμενα καθοριστικά για την πορεία της ζωής μας.
Χθες η ζωή μου είχε μια συγκεκριμένη πορεία. Και σήμερα έχει μια άλλη. Μέχρι χθες πίστευα ότι ποτέ δεν θα έκανα, αυτά που έκανα σήμερα. Αυτές οι δυνάμεις που συχνά ξαναπροσδιορίζουν τον χρόνο και τον χώρο, αλλάζουν αυτό που πιστεύαμε ότι είμαστε. Αλλάζουν πολύ πριν γεννηθούμε και συνεχίζουν μέχρι το θάνατο μας.
Οι ζωές μας και οι επιλογές μας, σαν κβαντικές τροχιές, γίνονται κατανοητές όσο περνάει ο χρόνος. Και κάθε σταυροδρόμι, κάθε συνάντηση μπορεί να μας οδηγήσει σε μια νέα πιθανή διαδρομή.


Τώρα καταλαβαίνω ότι τα όρια μεταξύ της σιωπής και του θορύβου είναι οι συμβιβασμοί. Όλα τα όρια είναι συμβιβασμοί που περιμένουν να τους ξεπεράσουμε. Ένας άνθρωπος μπορεί να ξεπεράσει τα όρια, αρκεί να συλλάβει την ιδέα ότι μπορεί να το κάνει.
Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω το καρδιοχτύπι σου τόσο καθαρά όσο το δικό μου. Και… ξέρω ότι ο χωρισμός είναι μια αυταπάτη. Η ζωή συνεχίζεται πολύ πέρα από τα όρια μου.


-         ότι και αν κάνετε θα είναι μια σταγόνα στον ωκεανό.
-         Τι είναι ο ωκεανός, αν όχι αμέτρητες σταγόνες?


Αυτό το πλοίο πρέπει να καταστραφεί. Το καθεστώς που το δημιούργησε πρέπει να καταστραφεί. Πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους να τραφούμε. Πρέπει να παλέψουμε όλοι. Και αν χρειαστεί να πεθάνουμε. Για να μάθουν οι άνθρωποι την αλήθεια.


Μόνο ένας κανόνας οδηγεί τους ανθρώπους. Μια αρχή που προσδιορίζει κάθε ον πάνω στη γη. Οι αδύναμοι είναι το κρέας των δυνατών.


Γιατί κάνουμε τα ίδια λάθη, συνέχεια και συνέχεια?


Το να ζει κανείς σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζει. Για να καταλάβεις τον εαυτό σου, είναι μόνο πιθανόν μέσα από το πώς σε βλέπουν οι άλλοι.
Το νόημα της αθανασίας είναι η συνέπεια των λόγων μας και των πράξεων μας. αυτό διασφαλίζει την αιωνιότητα μας.


Πιστεύω ότι ο θάνατος είναι απλά μια πύλη. Όταν κλείνει πίσω μας ανοίγει μια άλλη. Αν μπορούσα να φανταστώ τον παράδεισο θα σκεφτόμουν μια πόρτα να ανοίγει και πίσω από αυτήν θα τον έβρισκα να με περιμένει.


Οι ζωές μας δεν μας ανήκουν. Από την μήτρα μέχρι το θάνατο μας, είμαστε δεμένοι με τους άλλους.

Στο παρελθόν και στο μέλλον.

 Και με κάθε έγκλημα και κάθε καλοσύνη γεννάμε το μέλλον μας. 





Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

My friends and i are a bunch of weirdos


Hello to everyone.

me and my friend Marina. Sorry for the photo quality.

We are weirdos and we know it. And the most weird thing, is that all my friends are like that.
What can i say?  Love the weirdness.



















Thats us, the weird people of this planet and we love it!!!!!!!!!

Love you girl <3

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Όλα αλλάζουν





Για σας, για σας.

Τον τελευταίο καιρό θα έχετε προσέξει ότι το ένα post διαδέχεται το άλλο. Ίσως είναι γιατί δεν μπορώ να βάλω τον ποπό μου κάτω. Όλο κάτι κάνω όλο κάπου πάω, όλο και κάποιους βλέπω. Κινούμε ασταμάτητα μα πιο πολύ κινείτε το μυαλό μου που γεννά συνέχεια ιδέες.
Καινούριες ιδέες λοιπόν πιο πολύ για το κανάλι μου, όμορφα πραγματάκια έρχονται, πράγματα ψυχής. Ναι πολλά diy projects αλλά δεν θέλω να μείνω εκεί. Θέλω να γίνει πιο προσωπικό, πιο Όλγα.
Όλα αλλάζουν. Γιατί οι αλλαγές μας ανανεώνουν και μόνο για καλό είναι.
Όπως θα ειδοποιηθήκατε χθες άλλαξα το όνομα της σελίδας μου στο Facebook. Από Handmade love fabricreations έγινε Olgas dreamland.  
Το love fabric σταμάτησε να με εμπνέει, και άρχισε να με περιορίζει. Το αγαπώ σαν όνομα αλλά ήθελα κάτι άλλο. Κάτι πιο Όλγα. Και να πω την αλήθεια κατέληξα στο Οlga’ς dreamland αφού μάζεψα το team μου και το συζητήσαμε. Ναι υπάρχει team. Είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που με υποστηρίζουν, με νοιάζονται και είναι δίπλα μου βρέξει, χιονίσει. Θα τους δείτε τους περισσότερους, με τον καιρό στα βίντεο που θα ανέβουν.
Πέρα από την σελίδα στο Facebook άλλαξαν και τα πάντα. Μερικά είναι υπό κατασκευή ακόμα, αλλά πιστεύω μέσα στην εβδομάδα, να είναι όλα έτοιμα.
Προς το παρών άλλαξε το μπλοκ μου, και το youtube κανάλι μου. Αυτό έχει κάποιες εκκρεμότητες ακόμα, αλλά θα λυθούν αυτή την εβδομάδα. Θα εξακολουθείτε να ψάχνετε το κανάλι μου σαν Love fabric και θα σας ενημερώσω εγώ πότε θα αλλάξει αυτό , για να με βρίσκετε και στο youtube σαν Olgas dreamland.


Θέλω να επισκέπτεται κάποιος το κανάλι μου και να βλέπει εμένα, την προσωπικότητα μου, αυτά που αγαπάω , αυτά που με αφήνουν αδιάφορη, όλα  Να βλέπει εμένα.

Τον τελευταίο καιρό βλέπω όσους αγαπώ, μοιράζομαι τις ιδέες μου, τους ακούω προσεχτικά και ρουφάω την γνώση τους και την σοφία τους. Φίλοι, συγγενής, γνωστοί, πρώην και νυν,  όσοι με αγαπάνε έχουν ξεσηκωθεί όλοι στο να βοηθήσουν, να πραγματοποιήσουν  τις επιθυμίες μου.  Ευχαριστώ πολύ, πολύ.

Χαρούμενη λοιπόν, ενθουσιασμένη, ευτυχισμένη θα έλεγα.


Νιώθω ευγνωμοσύνη που υπάρχετε, που μοιράζω τις σκέψεις μου, τους προβληματισμούς μου τα πάντα μου. Πρόσφατα διαπίστωσα ότι το blog μου έχει 95.755 προβολές. Σοκ. Για κάποιο λόγο δεν αφήνετε σχόλια από κάτω. Και με είχε προβληματίσει. Νόμιζα κανείς δεν με διάβαζε L. Αλλά όχι. Δεν είναι έτσι. Ευγνωμοσύνη λοιπόν και μόνο.
Ευχαριστώ πολύ.


Όλα πρέπει να αλλάξουν. Μέσα μας έξω μας, παντού. Να βρούμε επιτέλους ποιοι ήμαστε, τι θέλουμε. Και έρχεται αυτή η μαγική, μοναδική στιγμή στην ζωή σου που σε αφυπνίζει σε ξυπνάει από τον λήθαργο και συνειδητοποιείς ποιος είσαι. Να ξέρετε ο διαλογισμός βοηθάει πολύ σε αυτό. Κάντε όνειρα, ερωτευτείτε, ξανά και ξανά. Έχω μέσα μου ένα ηφαίστειο και η φωτιά του όλο κοχλάζει. Νομίζω δεν θα σταματήσει ποτέ. Το έχω από τότε που γεννήθηκα. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τίποτα. Όλο ψάχνω. Κυρίως μέσα μου.
Όλα πάνε σούπερ. Με τα πάνω μου και τα κάτω μου. Αλλά όλα τελικά βρίσκουν τον δρόμο τους. Πανευτυχής και ευγνώμον. Το σύμπαν με αγαπάει. Πανευτυχείς λοιπόν που το μπλοκ μου πάει τόσο καλά. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Όταν είδα τον αριθμό ήθελα κάποιος να με τσιμπήσει. Ανοιχτό το στόμα, γουρλωμένα μάτια. Τσιμπήστε με καλά, ναι τσιμπήστε με. Είναι αλήθεια? Πω πω!!!!!  Τσιμπήστε με σας λέω. Τι τσιμπάς καλέ? Οκ το κατάλαβα. Ναι κάποιος με διαβάζει σε αυτό τον κόσμο. Πολλοί με διαβάζουν. Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω. Τόσο μα τόσο πολύ. Θα θελα να σας είχα όλους εδώ να πίναμε καφέ ή τσάι, να σας αγκάλιαζα έναν έναν, να σας έδινα φιλάκια στα μαγουλάκια σας και να σας έδειχνα από κοντά πόσο ευγνώμον είμαι που υπάρχετε. Εύχομαι να μεγαλώσει και άλλο η παρέα μας. εύχομαι να μπορούσα να σας καλούσα όλους σε ένα open party να χορέψουμε μέχρι το πρωί.
Σας αγαπώ πολύ

Και μη ξεχνάτε!! Αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε ούτε το μπλοκ, ούτε το κανάλι μου. Κάθε μέρα τσουπ, τσουπ ανεβαίνουν και οι εγγεγραμμένοι και εκεί. Και κάποτε θα γίνει από μικρούλη , μεγάλο. Είναι κάτι που το νιώθω έντονα από τότε που το δημιούργησα.  

Αλλαγές λοιπόν και πολύ μου αρέσει γιατί είναι γνωστό ότι είμαι άνθρωπος που βαριέται γρήγορα. Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος. Δεν ήθελα στα βίντεο να βλέπετε δυο χέρια να φτιάχνουν πράγματα. Θέλω κάτι περισσότερο. Και θα σας δώσω μια ιδέα τι εννοώ.
Καταρχήν θα βλέπετε περισσότερο εμένα και όχι μόνο τα χέρια μου. Πολλά diy ( φτιάξε το μόνος σου ) βίντεο και αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει. Θα αλλάξει μόνο ο τρόπος που θα γίνονται. Τα καινούργια που θα προστεθούν θα είναι :
Καλεσμένοι. Και εδώ θα απευθυνθώ και σε εσάς. Όποιος ή όποια θέλει να δείξει την δουλεία του / της, με ένα μήνυμα στο Facebook μπορεί να κανονιστεί. Είμαι ανοιχτή στα πάντα.
Μουσική. Συναυλίες, καινούργιοι καλλιτέχνες, και διάφορα όμορφα πραγματάκια που έχω στο μυαλό μου να κάνω.
Μαγειρική. Είμαι vegetarian και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς τι να φας αύριο. Πολλές συνταγές λοιπόν.
Πράγματα που αγαπάω. Και αυτά είναι η yoga, ο διαλογισμός, κλειδιά επιβίωσης κατά του άγχους και πιο πνευματικά πραγματάκια, που ουσιαστικά είναι μέσα στην ζωή μου.
Τέλος ένα κομμάτι που αγαπώ πολύ. Έχω κάνει τρόπο ζωής μου ( όσο μπορώ ) τα φυσικά προϊόντα. Θα κάνω βιντεάκια λοιπόν, πώς να χρησιμοποιείτε και να φτιάχνετε καλλυντικά και ότι έχει να κάνει με περιποίηση ομορφιάς με υλικά από το σπίτι σας.

Εύχομαι να μη ξεχνάω κάτι. Αλλά σας είπα ότι είμαι ανοιχτή στα πάντα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις

Παίρνω λοιπόν μία βαθιά ανάσα όλο φως, νιώθω ευγνωμοσύνη και σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Εύχομαι να με ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι μου, να γίνει και δικό σας, και πάντα να έχω κάτι ενδιαφέρων να μοιραστώ μαζί σας.

Σήμερα λόγο εκλογών και λόγο το ότι γράσαρε ο σκληρός μου που είχα τα πάντα μέσα και τα έχασα δεν θα ανέβει βίντεο. Θα βάλω τα δυνατά μου να ανεβάσω ένα μεσοβδόμαδα και άλλο ένα την Κυριακή.

Αν δεν έχετε εγγραφεί στο κανάλι μου Olgas dreamland, αυτό είναι το Link που θα σας πάει κατευθείαν εκεί και αν θέλετε πατήστε το κόκκινο κουμπάκι που λέει εγγραφή.


Πατήστε εδώ


Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και ….


Σας αγαπώ  <3 <3 <3

Όλα αλλάζουν

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

How to make a tin can holder


Hi friends, did you miss me?


Im here, back again.


 This week i decided to make this diy project for you to organize your space. Also is a good idea for all the kids that go back to school. Hope you enjoy it. Give this video thumbs up if you liked it and subscribe if you want. Feel free to share. bye bye
Materials 
1. normal size tin cans ( 5 )
2. one bigger tin can
3. fabrics
4. scissor
5. glue gun 






Wish you good luck!!!!!!!